ΠΑΚΕΤΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA 4KS ΚΑΙ DEFENDER

280,00  με ΦΠΑ

Availability: In Stock

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ISEO ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA 4KS & DEFENDER DISEC SFERIK ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Περιγραφή

Δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση,αφορά κλειδαριές 6omm η 70mm για διαφορετικό τύπο και για τοποθετηση καλέστε μας στο 216611180

Το σετ περιλαμβάνει αναλυτικά:

  1. ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ISEO ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας της Εταιρείας ISEO διαθέτει νέας τεχνολογίας διπλό καταπέλτη, ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά με την αφαίρεση του κυλίνδρου.

  • Λειτουργεί με γρανάζι, αθόρυβη στην λειτουργία και έυκολο κλείδωμα-ξεκλείδωμα. Χάρη στο μηχανισμό με γρανάζια, μειώνεται στο ελάχιστο η δύναμη περιστροφής του κλειδιού κατά το στάδιο λειτουργίας της κλειδαριάς.
  • Διαθέτει σύστημα SLS (Self Locking System) που προστατεύει από κάθε προσπάθεια διάρρηξης, καθώς ο καταπέλτης πέφτει και με αυτό τον τρόπο μπλοκάρει την κλειδαριά και αποτρέπει κάθε κακόβουλη προσπάθεια.
  • Μετατρέπεται εύκολα σε δεξιά αριστερή
  • Η προσφορα ισχύει για κλειδαριές cisa, potent, mottura, securemme και atra και μόνο αυτές που έχουν 4 πίρους γλώσσα και βρίσκονται εντός Αττικής

2. EVVA 4KSPLUS ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Η τεχνολογία του 4KS κυλίνδρου ειναι μοναδική χάρης στο καμπυλωτό χωρίς ελατήρια μηχανισμό.

Σε αντίθεση με τα συμβατά συστήματα κλειδώματος , στον κύλινδρο 4KS τα στοιχεία κλειδώματος κινούνται κατά μήκος των καμπύλων του κλειδιού  και δεν καθοδηγούνται από δύναμη ελατηρίων.

Αναλύοντας την τεχνολογία:

12 συμπαγής χωρίς ελατήριο μπίλιες έρχονται στη σωστή θέση μέσω μετά από θετικό έλεγχο των 6 καμπύλων του κλειδιού και σκανάρονται μέσω των δύο μπαρών έλεγχου.

Μια μπάρα κλειδώματος στο σώμα του κυλίνδρου ελέγχει το σωστό profil κυλίνδρου.

Το κλειδί του κυλίνδρου EVVA 4KS σκανάρετε συνολικά 4 φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλειδώματος-3 φορές περισσότερο απ΄ ότι σε κοινά συστήματα.

Το σύστημα λειτουργίας χωρίς ελατήρια εγγυάται μέγιστη αντοχή σε διάβρωση και διάρρηξη με διαδικασία picking

EVVA 4KS - Κλειδαράς Θεσσαλονίκη - DoorService

3.DISEC SFERIK ROK DEFENDER  

Disec Sferik Rok Defender για θωρακισμένες πόρτες, με κλειδαριά ...

Νέο Defender με επαναστατικό design από τον οίκο DISEC  με την ονομασία Sferik Rok για θωρακισμένες πόρτες. Σύστημα προστασίας με σφαιρικό προφίλ και σώμα από επισκληρυμένο ατσάλι που προστατεύει κύλινδρο και κλειδαριά από παραβίαση.

  • Ολοκληρωμένη προστασία  έτσι ώστε να αντέχει σε δυναμικά μέσα διάρρηξης σε αποκόλληση – εξόλκευση – τρυπάνια – ψύξη.
  • Σώμα και ρότορα από επισκληρυμένο ατσάλι.
  • Με την μικρότερη δυνατή σχισμή για την εισαγωγή του κλειδιού.