ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ABUS BRAVUS MAGNET 2500MX NICKEL

Brands:
Κωδικός προϊόντος: 2500MX Κατηγορία:

195,00  με ΦΠΑ

Availability: In Stock

Abus Bravus 2500 MX Magnet

ΥΨΙΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΤΕΛΟΥ Ο μαγνήτης Bravus.2500 MX προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία μαγνήτη, την πιστοποίηση ασφαλείας SKG *** ως στάνταρ, την τεχνική προστασία αντιγραφής, την προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έως το 2037 * και την προστασία εμπορικών σημάτων.

1-3 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 2500MX Κατηγορία:

Περιγραφή

Abus Bravus 2500 MX Magnet

High end Security

 

ΥΨΙΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΤΕΛΟΥ Ο μαγνήτης Bravus.2500 MX προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία μαγνήτη, την πιστοποίηση ασφαλείας SKG *** ως στάνταρ, την τεχνική προστασία αντιγραφής, την προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έως το 2037 * και την προστασία εμπορικών σημάτων. Το ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών SKG έχει πιστοποιήσει τους μαγνητικούς κυλίνδρους προφίλ BravusMXEuro στην υψηλότερη κατηγορία ασφαλείας, SKG ***. Ο μαγνητικός κύλινδρος επιτυγχάνει επίσης το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στις κατηγορίες ασφάλειας κλειδώματος, ανθεκτικότητας, αντοχής στη διάβρωση, αντοχής στη φωτιά και αντίστασης συλλογής.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η τεχνολογία έξυπνου μαγνήτη και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Intellitec στο κλειδί και στον κύλινδρο αποτρέπουν αποτελεσματικά τη λειτουργία της κλειδαριάς χρησιμοποιώντας μη εξουσιοδοτημένα κλειδιά. Ως αποτέλεσμα, ο μαγνήτης BravusMX παρέχει αξιόπιστη προστασία έναντι παράνομων αντιγράφων 3D κλειδιών. Η κάρτα ασφαλείας παρέχει πρόσθετη προστασία καθώς πρέπει να παρουσιαστεί πριν από την παραγγελία επιπλέον κυλίνδρων και κλειδιών.

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΤΕΛΟΥ

Ο μαγνήτης BravusMX σας κρατά σε εξέλιξη Το καινοτόμο σχήμα του κλειδιού το καθιστά σχεδόν απαρατήρητο σε μια τσέπη παντελονιού. Ακόμα και στο σκοτάδι, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα με ευκολία χρησιμοποιώντας το βολικό αναστρέψιμο κλειδί. Το μοντέρνο, συμπαγές κλειδί δεν ασφαλίζει και είναι κατασκευασμένο από υλικό χαμηλής φθοράς για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη ασφάλεια.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Μετακομίζω? Εγκατάσταση νέας πόρτας; Πραγματοποιείτε αλλαγές στην οργανωτική σας δομή; Κανένα πρόβλημα! Ο μαγνητικός κύλινδρος έχει αρθρωτό σχεδιασμό και μπορεί να επιμηκυνθεί ή να μειωθεί γρήγορα ώστε να ταιριάζει με το πάχος της νέας πόρτας σας, επιτρέποντάς σας να αντιδράτε με ευελιξία στις αλλαγές.

  • Σύστημα αναστρέψιμου κλειδιού με οριζόντια εισαγωγή
  • Πρόσθετη γραμμή κλειδώματος
  • Επαλήθευση του μαγνήτη
  • Πολλαπλό παρακεντρικό αναστρέψιμο προφίλ
  • Το σύστημα ntellitec με πολυδιάστατη επαλήθευση εξουσιοδότησης παρέχει μέγιστη ασφάλεια καθώς και νομική και τεχνική προστασία αντιγραφής
  • Τεχνολογία μαγνητών στο κλειδί
  • Αντικλεπτική προστασία στάνταρ με ειδικούς πείρους από σκληρυμένο ειδικό ατσάλι
  • Στερεό, υψηλής ποιότητας αναστρέψιμο κλειδί κατασκευασμένο από νικέλιο ασήμι για να εξασφαλίσει ανθεκτικότητα και ευκολία κλειδώματος

 

Το σύγχρονο σύστημα αναστρέψιμου κλειδιού με οριζόντια εισαγωγή κλειδιού είναι βολικό και άνετο στη χρήση. Το υψηλής ποιότητας προφίλ ακριβείας εξασφαλίζει εύκολη εισαγωγή.