Επισκευή κλειδιών αυτοκινήτων
και κλειδαριών

Τα κλειδιά αυτοκινήτου είναι από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, πάντα πρέπει να έχουμε ένα δεύτερο κλειδί σε περίπτωση απώλειας του πρώτου.

Αν βέβαια συμβεί ολική απώλεια κλειδιών αυτοκινήτου η μοτοσυκλέτας  μπορούμε να σας βγάλουμε καινούριο κλειδί οικονομικά και άμεσα αυτό μπορεί να γίνει στον χώρο σας η στο κατάστημα μας.

Αν βέβαια υπάρχει κλοπή κλειδιών κ υπάρχει ο φόβος της διάρρηξης του αυτοκινήτου μπορούμε να σας αλλάξουμε τον συνδιασμό των κλειδαριών και να απενεργοποιήσουμε το χαμένο κλειδί από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου

Τα κλειδιά λόγω της συχνής χρήσης του έχουν συχνά φθορές, τα κελύφη , τα μπουτόν αλλά κ λόγω των συχνών πτώσεων χαλάει  η πλακέτα τους.

 Στην MK SECURITY υπάρχει μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά μέρη κλειδιών , λαστιχάκια, μπουτόν , κελύφη , θήκες σιλικόνης και ότι άλλο χρειαστείτε.

Στα αυτοκίνητα νέας γενιάς που υπάρχει immobilizer και το κλειδί έχει τηλεκοντρόλ για το άνοιγμα και το κλείσιμο του αυτοκινήτου το πιο συχνό πρόβλημα είναι το βραχυκύκλωμα ή μη καλή επαφή του μπουτόν.

Στο κατάστημα μας υπάρχουν εξιδικευμένοι τεχνικοί για την άμεση λύση του προβλήματος σας.

Άλλο ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η διάρρηξη κλειδαριών αυτοκινήτων, η μετά από τρακάρισμα να χρειαστεί επισκευή η απλά να σπάσει κάποιο ανταλλακτικό της.   

Στην MK SECURITY μπορούμε να σας επισκευάσουμε τις κλειδαριές σας να τις προσαρμόσουμε με το παλιό κλειδί σας αλλά και να σας ενημερώσουμε για το αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό το οποίο μπορούμε να το βρούμε και να σας επισκευάσουμε την κλειδαρά σας άμεσα και οικονομικά

Συχνές ερωτήσεις

Πολύ συχνό πρόβλημα είναι όταν αλλάζουμε μπαταρία στο κλειδί μας να μην δουλεύει ο τηλεχειρισμός, τότε μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα και ο τεχνικός μας να σας το ξαναπρογραμματίσει άμεσα

Βέβαια, στο κατάστημα μας μπορείτε να βγάλετε αντίγραφο κλειδιού σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα όπως προείπαμε, τότε έρχεστε από τον χώρο μας ελέγχουμε το πρόβλημα και επισκευάζουμε την κλειδαριά σας αν είναι εφικτό ή σας ενημερώνουμε για το πρόβλημα της κ τι χρειάζεται

Για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την βλάβη του κλειδιού σας πρέπει να δούμε το κλειδί και να εκτιμήσουμε το κόστος της βλάβης και σε καμία περίπτωση μέσω τηλεφώνου ή email.

Οι επισκευές των κλειδιών συνήθως γίνονται αυθημερόν. Για κάποιες επισκευές όμως μπορεί να χρειαστούμε και περισσότερες ώρες ή ημέρες.

ΌΧΙ, To immobilizer είναι το λεγόμενο σύστημα ακινητοποίησης του αυτοκινήτου , Η λειτουργία του, βασίζεται στην ταυτοποίηση μοναδικών κωδικών που στέλνονται ηλεκτρονικά μεταξύ του εγκεφάλου του αυτοκινήτου και των κλειδιών. Εφόσον, ο εγκέφαλος εγκρίνει τον κωδικό που αποστέλλεται από το κλειδί αυτοκινήτου, επιτρέπεται η εκκίνηση του κινητήρα, συνήθως immobilizer έχουν τα κλειδιά που είναι από το 1993 και μετά, είναι ξεχωριστό κομμάτι από το τηλεκοντρόλ του αυτοκινήτου που χρησιμεύει για το άνοιγμα και κλείσιμο του συστήματος κλειδώματος του αυτοκινήτου.