MK Security Systems > ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ MK SECURITY SYSTEMS

Οι Αξίες μας που μας οδηγούν στην επίτευξη του στόχου και του οράματός μας, και εν τέλει στη βελτίωση της ζωής στην κοινότητα, είναι:

● Η εστίαση στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη:
Προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στην εκάστοτε περίπτωση, οι οποίες εξασφαλίζουν αίσθημα ασφάλειας σε οποιονδήποτε χώρο, μικρό ή μεγάλο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό. Δημιουργούμε έτσι ένα υπόβαθρο ηρεμίας, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε σε άλλους σημαντικούς για εσάς τομείς, και να βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σας.

● Η διαφάνεια και η αμεσότητα:
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθάνεστε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Γι’ αυτό επιδιώκουμε να διατηρούμε σταθερές σχέσεις μαζί σας, όχι μόνο σε επίπεδο πωλήσεων, αλλά και ως συνεργάτες και συμπολίτες που συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, άψογη εξυπηρέτηση και πολύτιμες συμβουλές όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, βλέπουμε τους πελάτες μας να επιστρέφουν σε εμάς προκειμένου να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, και να μας συστήνουν στον περίγυρό τους.

● Το πάθος για τη δουλειά μας:
Με καθημερινή δουλειά και εμπειρία που έχει «χτιστεί» μέσα από πληθώρα ειδικών περιπτώσεων και απαιτήσεων, γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Επιπρόσθετα, η
υπευθυνότητά μας επιτάσσει να παρακολουθούμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας. Γι’ αυτό συμμετέχουμε σε σεμινάρια και πρακτικές εκπαιδεύσεις, ώστε η δουλειά μας να ανταποκρίνεται στα πιο σύγχρονα standards.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει μια πληθώρα διεθνώς επωνύμων εταιρειών και παρέχει στην αγορά εκτός από προϊόντα ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης.

Με διαρκεί παρακολούθηση της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνολογίες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κατάλληλα στις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε επίσημοι εγκαταστάτες της TECNOALARM, ABUS SECURITY και της G.I. SECURITY. Επίσης και εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της κλειδαριάς EZETY OMEGA.

Η εταιρία μας είναι πλαισιωμένη απο ικανά στελέχη με μακροχρόνια πείρα στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεργαζόμαστε με Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης Συστημάτων Συναγερμού και Λήψης Εικόνας και Video με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24 ώρες / 365 ημέρες.

Επίσης η εταιρία μας είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών, ακόμη μία διασφάλιση για την άριστη ποιότητα τόσο των διαθέσιμων προς πώληση εμπορευμάτων μας όσο και των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα την αξιοπιστία και την υποστήριξη της εταιρίας μας για την ασφάλεια.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Ένα φως που αναβοσβήνει, μία πινακίδα σήμανσης ή η ίδια η κάμερα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον αποτρέψει να μπει μέσα . Οι διαρρήκτες γνωρίζουν ότι αν η διάρρηξη καταγραφεί η πιθανότητα σύλληψης αυξάνεται κατακόρυφα .
Read more

TI EINAI TO IMMOBILIZER;

Έχεις κλειδιά με immobilizer αλλά δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι αλλά και ποια η διαφορά του με το κλειδί με τον τηλεχειρισμό? Θα τα αναλύσουμε όλα στο κείμενο που ακολουθεί
Read more

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Κανένα σπίτι δεν μπορεί να είναι συνολικά απαραβίαστο στην απειλή των διαρρηκτών. Αλλά, ο προληπτικός προγραμματισμός και οι προφυλάξεις κοινής λογικής μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο.
Read more
Item added To cart
X