Προγραμματισμός immobilizer αυτοκινήτου και τηλεκοντρόλ

Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στα immobilizer και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε  προβλήματος και αιτία.

Αντιγράφουμε νέα κλειδιά immobilizer και τηλεκοντρόλ με γνήσια διαγνωστικά και σύγχρονες μηχανές κοπής που διαθέτουμε αλλά αναλαμβάνουμε και εξ αρχής την κατασκευή τους και τον προγραμματισμό τους  μετά από ολική απώλεια σε αυτοκίνητα και σε μοτοσυκλέτες.

Επίσης σε περίπτωση κλοπής του κλειδιού μπορούμε να σας το αφαιρέσουμε από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και να δουλεύουν μόνο τα κλειδιά που έχετε στην κατοχή σας.

Σε περίπτωση βλάβης του immobilizer μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε (immo off) για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου

Συχνές ερωτήσεις

Το κάθε κλειδί immobilizer κοστίζει ανάλογα με το μοντέλο και την χρονολογία του αυτοκινήτου, το κόστος του μπορεί να κινηθεί από 30€ εώς και 80€ περίπου.

Κατά κύριο λόγο τα αυτοκίνητα μετά το 1993 έχουν immobilizer, αλλά για πιο σίγουρα μπορείτε να πάτε σε κάποιο εξειδικευμένο κλειδαρά να σας το επιβεβαιώσει

Για κάποια μοντέλα το όχημα δεν είναι απαραίτητο μιας και μόνο με το κλειδί σας ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει και στο καταστημα χωρίς το αυτοκίνητο.

Για τα τελευταία μοντέλα το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο καθώς με το διαγνωστικό συνδεόμαστε στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για να το προγραμματίσουμε.

Μπορείτε να μας καλέστε στο 2106611180 για να ενημερωθείτε για την διαδικασία.

Ναι για το τηλεκοντρόλ χρειαζόμαστε σίγουρα το αυτοκίνητο γιατί ο προγραμματισμός γίνεται με το διαγνωστικό στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.

Ναι αλλάζει, μερικά κλειδιά έχουν τις απλές μπαταρίες αλλά μερικά θέλουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία, στα οποία το κλειδί πρέπει να μείνει στο κατάστημα για να γίνει η αλλαγή της.