Εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας-συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων

Στην MK SECURITY προτείνουμε πιστοποιημένα συστήματα συναγερμών & ασφαλείας των γνωστότερων κατασκευαστών παγκοσμίως περιλαμβάνοντας Paradox, Siemens, Caddx risco κ.α.

Η MK SECURITY μελετά κάθε χώρο, εξετάζει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει λύσεις στα μέτρα σας. Όλα μας τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001 και προστασία έως και Grade 4, βάσει του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ 50131.

Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας ανάγκες προτείνοντας λύσεις που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την καινοτομία και της τεχνολογία αιχμής που φέρουν.

Συναγερμοί σπιτιών και Access control

Δώστε πρόσβαση σε όποιον θέλετε εσείς τι στιγμή που χρειάζεστε. Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης-Access control τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας. Συστήματα ελέγχου πρόσβασης για κτίρια, Οικονομικές τιμέςΔεν είναι λίγες οι φορές όπου κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται σε χώρους και σημεία που δεν πρέπει είτε εν αγνοία τους είτε όχι. Υπάρχουν χώροι τους οποίους επιβάλλεται σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που επικρατούν, τους οποίους μπορούν να επισκεφτούν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

Ενα σύστημα access control είναι η λύση για μια ελεγχόμενη πρόσβαση σε χώρους η γραφεία.

Κέντρο λήψης σημάτων

Η MK SECURITY συστήνει τη σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με Κέντρο Λήψης Σημάτων, ώστε η αστυνομία να ενημερωθεί τη στιγμή που πρέπει.Το ΚΛΣ ενημερώνεται σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, προστατεύοντάς σας άμεσα και δραστικά:

  • Ύποπτος αφοπλισμός συναγερμού  
  • Εντοπισμός μη εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος (εξαιτίας διακοπής ρεύματος ή τηλεφωνικής γραμμής, χαμηλής τάσης μπαταριών κ.ά

Συναγερμοί σπιτιών και Εγκατάσταση θηρεοτηλεοράσεων

Η θυρεοτηλεόραση δεν είναι πια πολυτέλεια, αλλά ένα απαραίτητο μέσο για έλεγχο και προστασία, με το οποίο μπορούμε όχι μόνο να μιλήσουμε σε αυτόν που χτυπάει το κουδούνι, αλλά και να τον δούμε.

Με τα τελευταία εξελιγμένα προϊόντα θυρεοτηλεόρασης, μπορούμε να μιλήσουμε και να ανοίξουμε τη θύρα και από το κινητό μας τηλέφωνο, από όπου κι αν βρισκόμαστε! Εκμεταλλευτείτε τις ευέλικτες αυτές δυνατότητες αντικαθιστώντας το παλιό σας κουδούνι ή θηρεοτηλέφωνο με τις νέες και πιο προηγμένες θηρεοτηλεοράσεις

Συναγερμοί σπιτιών και Εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης

Η MKSECURITY διαθέτει μεγάλη ποικιλία από συστήματα πυρανίχνευσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ανίχνευση εστίας καπνού, ανίχνευση εστίας φωτιάςΕίναι σημαντικό να προλάβουμε μια ενδεχόμενη πυρκαγιά στον επαγγελματικό, αποθηκευτικό, η και οικιακό μας χώρο.

Συντήρηση και επισκευή

Η σωστή συντήρηση ενός συστήματος ασφαλείας σας προσφέρει σιγουριά για την σωστή ασφάλεια του χώρου σας.Εμπειροι τεχνικοί του τμήματος service αναλαμβάνουν την εκτίμηση του προβλήματος και αποκαθιστούν την βλάβη άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Προγραμματίζουν την περιοδική συντήρηση των συστημάτων ασφαλείας και σας ενημερώνουν άμεσα για τις τεχνικές εργασίες που διενεργήθηκαν. Η εταιρεία μας παρέχει άψογη τεχνική υποστήριξη σε συστήματα ασφαλείας, επισκευής, συντήρησης και διόρθωση σφαλμάτων σε συναγερμούς, κάμερες και καταγραφικά CCTV, συστήματα πυρανίχνευσης και συστήματα ελέγχου πρόσβασης ( Access Control ) σε οποιασδήποτε μάρκα

Συχνές ερωτήσεις

Προτού προβείτε στην αγορά ενός συστήματος συναγερμού, μιλήστε μαζί μας!

Μαζί θα διαγνώσουμε το μέγεθος του ρίσκου του χώρου σας και το βαθμό προστασίας που οφείλει να εφαρμοστεί.

Όλα μας τα συστήματα είναι διαθέσιμα σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση.

 

Ενσύρματος συναγερμός: Λιγότερες παρεμβολές. Περισσότερη σιγουριά.

Αν ο χώρος που επιθυμείτε να προστατεύσετε είναι εταιρικός ή η περιουσία του υπολογίζεται σε υψηλή αξία, τότε ο ενσύρματος συναγερμός είναι η λύση που σας ταιριάζει.

 

Ασύρματος συναγερμός: Χωρίς καλωδιώσεις. Μεταφέρεται μαζί με το σπίτι σας.

Αν ο χώρος που επιθυμείτε να προστατεύσετε είναι η προσωρινή, μη ιδιόκτητη ή εξοχική κατοικία σας, τότε ο ασύρματος συναγερμός είναι αυτό που αναζητάτε.

Βαθμός Grade 1:
Συστήματα συναγερμού για χώρους χαμηλού κινδύνου, όπως οι εξοχικές κατοικίες χωρίς οικοσκευή μεγάλης αξίας.

 

Βαθμός Grade 2:
Συστήματα συναγερμού για χώρους μεσαίου κινδύνου, όπως εμπορικά καταστήματα με μικρά αποθέματα εμπορεύματος και χρηματικών ποσών εντός του καταστήματος.

 

Βαθμός Grade 3:
Συστήματα συναγερμού για χώρους μεσαίου και υψηλού κινδύνου, όπως καταστήματα με υψηλής αξίας αποθέματα και εκτεθειμένο εμπόρευμα.

 

Βαθμός Grade 4:
Συστήματα συναγερμού για χώρους υψίστου κινδύνου, όπως είναι χώροι φύλαξης εμπορεύματος μεγάλης πνευματικής  ή εμπορικής αξίας.

Την  μπαταρία συνήθως την αλλάζουμε στα 2-3 χρόνια, βέβαια μετά από μια μεγάλη διακοπή ρεύματος θα χρειαστεί αλλαγή.

Εννοείτε συνδέονται όλοι οι πίνακες παλαιού τύπου μέσω τηλεφώνου  αλλά και οι καινούριοι μέσω internet  ή μέσω τηλεφώνου

Βεβαίως τοπικά από το πληκτρολόγιο φαίνεται, αν έχουμε κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό μας φαίνεται και φυσικά αν είμαστε συνδεδεμένοι με κέντρο λήψης σημάτων μας ενημερώνουν

Η ύπαρξη ζώων μέσα σε ένα χώρο με ένα σύστημα συναγερμού με ειδικούς ανιχνευτές είναι εφικτή και χωρίς προβλήματα Έτσι, ένα ή περισσότερα ζώα μπορούν να κινούνται ακόμα και μέσα στην επιτηρούμενη περιοχή, χωρίς να ενεργοποιείται ο συναγερμός

Συνήθως οι διαρρήκτες προσπαθούν να μπουν από τα παράθυρα ή από τα μπαλκόνια για αυτό κ εμείς προτείνουμε την περιμετρική κάλυψη για την έγκαιρη ενεργοποίηση του συναγερμού