OPERA 25800 ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ-ΠΙΡΟΙ

Brands:
Κωδικός προϊόντος: 25800 Κατηγορία:

430,00 530,00  με ΦΠΑ

Availability: In Stock

Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και πίροι είναι η λύση για το αυτόματο κλείδωμα κυρίων εισόδων (πολυκατοικιών-τραπεζών-μεγάλων κτιρίων κ.λπ). Συνδέονται με συστήματα Access control (πληκτρολόγιο, κάρτες κ.λπ.). Λειτουργούν με 12-24 VDC.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά των προϊόντων, η τοποθέτηση δεν περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε να γίνει τοποθέτηση απο δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106611180.

Κωδικός προϊόντος: 25800 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και πίροι είναι η λύση για το αυτόματο κλείδωμα κυρίων εισόδων (πολυκατοικιών-τραπεζών-μεγάλων κτιρίων κ.λπ). Συνδέονται με συστήματα Access control (πληκτρολόγιο, κάρτες κ.λπ.). Λειτουργούν με 12-24 VDC. ‘Oλοι οι ηλεκτροπίροι/ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές λειτουργούν με 2 τρόπους: 1) Λειτουργία Fail Safe: Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν περνάει από τη συσκευή ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά ξεκλειδώνουν και η πόρτα μένει ανοιχτή. Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα περνάει από τη συσκευή, ο ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά είναι κλειδωμένα και η πόρτα κλειστή. 2) Λειτουργία Fail Secure: Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν περνάει από τη συσκευή ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά είναι κλειδωμένα και η πόρτα κλειστή. Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα περνάει από τη συσκευή, ο ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά ξεκλειδώνουν και η πόρτα μένει ανοιχτή. Δυνατότητα συνεργασίας 2 κλειδαριών (INTERLOCK).

Επιπλέον πληροφορίες

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

25mm, 30mm, 35mm

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΕ ΚΑΡΕ 8mm, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕ