AGB SCUDO 9000 ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Brands:
Κωδικός προϊόντος: SCUDO 9000 Κατηγορία: Ετικέτα:

57,00 68,00  με ΦΠΑ

Availability: In Stock

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία AGB, της σειράς Scudo 9000.
Διαθέτει σύστημα προστασίας “Snap Resistant” κατά του σπασίματος.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά των προϊόντων, η τοποθέτηση δεν περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε να γίνει τοποθέτηση απο δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106611180.

Κωδικός προϊόντος: SCUDO 9000 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία AGB, της σειράς Scudo 9000.

Διαθέτει σύστημα προστασίας “Snap Resistant” κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος AGB Scudo 9000 έχει προστασία κατά του τρυπήματος (προστασία anti-drilling). Παραδίδεται με 5 κλειδιά ασφαλείας.

Διαθέτει 17 ενεργές μπίλιες εσωτερικά, σε διάταξη τριων σειρών Εκατομμύρια διαφορετικοί συνδυασμοί κλειδιών Σύστημα προστασίας “Snap Resistant” κατά του σπασίματος. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου υπάρχει μια ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U, καθιστώντας τον κύλινδρο ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.

Σύστημα πρoστασίας κατά του χτυπήματος (anti-bumping) και κατά του τρυπήματος (anti-drilling). Συμβάλλουν σε αυτό ατσάλινες μπάρες κατανεμημένες σε διαφορετικές θέσεις στο εσωτερικό του κυλίνδρου και τοποθετημένες κάθετα. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών (σε περίπτωση απώλειας όλων των κλειδιών) και μια βίδα στήριξης

Επιπλέον πληροφορίες

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

60mm (30-30), 75mm (30-45), 80mm (30-50)